Hi_Koen_fotoshoot dec. 2014 headWelke uitdagingen ziet u voor de e-commercebranche?
“Uit onderzoek van ING blijkt dat ruim tachtig procent van de consumenten zijn bestelling het liefste thuis ontvangt. Mensen nemen soms zelfs vrij van hun werk om het product te kunnen aannemen. Naar schatting kan veertig procent van de bestelde pakketten niet de eerste keer worden afgeleverd. ‘The last mile’ in vaktermen, is dan ook de grootste uitdaging wat mij betreft.”

Welke oplossing ziet u?
“Iedereen moet (post)pakketten altijd kunnen ontvangen, of je nu aanwezig bent of niet. Ook zakelijk is het makkelijk als kantoormaterialen of onderdelen voor servicemonteurs en dergelijke altijd afgeleverd kunnen worden.”

Wat biedt u met Logixbox?
“Wij bieden pakketboxen en pakketbrievenbussen aan van hoogwaardig materiaal. In verschillende groottes, modellen en toebehoren zowel voor particulieren als bedrijven. Voor iedereen is er een passende Logixbox op maat! Alle bezorgers kunnen dag en nacht post en pakketten eenvoudig afleveren via een speciaal deksel, zonder sleutels of codes. De ontvanger opent de box met een sleutel, wanneer het hem schikt. Uiterst efficiënt voor zowel ontvanger als bezorger; een toekomstbestendige oplossing.”

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail