Je hebt een prachtige website en goede producten, en dan? Wat is de beste strategie om snel een groot deel van je doelgroep te bereiken? Het juiste publiek aanspreken en snel een groot bereik opbouwen, dat kan door te adverteren op Marktplaats. Dagelijks ontvangt Marktplaats 1,3 miljoen unieke, koopgerichte bezoekers. Maar liefst bijna 40% van de bezoekers geeft aan bewust naar nieuwe producten te zoeken.


Stan Verhoeven, Oprichter van Etrias

Stan Verhoeven, oprichter van Etrias, een bedrijf met ruim vijfentwintig webshops, kent de voordelen van adverteren via Marktplaats. Zijn webshops bieden nicheproducten als dameslaarzen met een brede schacht, schoenspanners en badlakens. Vlaggenschip is Bedsupply.eu, met een ruim aanbod aan beddengoed in alle soorten en maten.

Verhoeven: „Via Marktplaats lukt het ons om met onze specialistische webshops elke denkbare doelgroep te bereiken. Door onder meer een koppeling met onze voorraadsystemen is het plaatsen en bijhouden van onze advertenties op Marktplaats erg eenvoudig. Leads via Marktplaats zijn bovendien meestal zeer kwalitatief, aangezien de bezoekers van Marktplaats echt gericht op zoek zijn naar een specifiek product, met de intentie om het te kopen.”

Webwinkeliers adverteren op Marktplaats via Admarkt Topadvertenties. Dit zijn betaalde advertenties die bovenaan de zoekresultaten staan. Het grote voordeel van adverteren met Marktplaats Admarkt is dat je alleen betaalt voor resultaat. Krijg je geen kliks op je advertentie, dan betaal je niks. Marktplaats Admarkt biedt de mogelijkheid om je advertenties goed te monitoren. Kijk op marktplaatszakelijk.nl voor een handig overzicht hoe je als webwinkelier op verschillende manieren in contact kan komen met het koopgerichte miljoenenpubliek op Marktplaats.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail