https://www.thuiswinkel.org/
http://www.sign2pay.com/
http://www.paysquare.nl/
https://www.appyard.io/nl/
https://www.dozenmarkt.nl/

Online en mobiel betalen is vaak helemaal niet zo gemakkelijk, want bij veel banken is daar een identifier voor nodig. Daar heeft Sign2Pay een oplossing voor gevonden die voor 3700 banken in Europa geldt: een digitale handtekening die je gewoon met je vinger op je mobiel kunt zetten en geldig is om de betaling rond te maken.


Hi_DSC_3952Het Belgische bedrijf, dat eind 2015 ook in Nederland is neergestreken, heeft een slimme tool ontwikkeld die de handtekening nauwkeurig analyseert. “Daarmee is deze handtekening preciezer en veiliger dan een pincode”, stelt directeur Nicolas Mertens van Sign2Pay. Voor webwinkels is het een voordeel dat deze manier van mobiel betalen ook in het buitenland wordt geaccepteerd. “Dat is met veel andere betaalmethoden minder tot niet het geval.”

Sign2Pay luistert zijn intrede in Nederland op met een extra innovatie. “In Nederland zijn diensten zoals Uber inmiddels goed ingeburgerd. Deze diensten hebben hun succes grotendeels te danken aan hun gebruiksgemak. Aan het einde van de rit stap je gewoon uit, zonder dat je je hoeft zorgen te maken over de betaling. Tot voor kort was dit enkel mogelijk met een kredietkaart. Wij maken deze betaalmethode mogelijk op basis van je IBAN rekeningnummer. Klanten van taxiboeken.nl kunnen binnenkort al van dit systeem gebruik maken.”, aldus Mertens.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail