Een betrouwbaar serverpark, stabiele prestaties bij piekverkeer, veilig betaalverkeer: wie een webwinkel heeft, moet aan een heleboel dingen denken. “De bezoeker verwacht een stabiele site, die 24/7 werkt.”


Hi_Bart-bij-pandEen betrouwbaar serverpark, stabiele prestaties bij piekverkeer, veilig betaalverkeer; de bezoeker verwacht een stabiele site, die 24/7 werkt. “Een bezoeker die tegen een niet-werkende webshop aanloopt, zie je meestal niet meer terug”, legt Bart Carlier, algemeen directeur bij Yourhosting uit.

“Anders dan vijf jaar geleden, willen bezoekers tegenwoordig een stabiele ervaring die bovendien op elk device hetzelfde is. Dus kun je maar beter zorgen dat je je zaken aan de achterkant goed op orde hebt”. Yourhosting is de grootste shared webhostingprovider van Nederland groeide in de afgelopen vijftien jaar uit tot een gerenommeerde one-stop-shop voor online zaken. Zo biedt het bedrijf geoptimaliseerde hosting aan voor Magento, waarmee winkeliers (met keuze uit duizenden templates en plug-ins) een professionele webshop kunnen (laten) bouwen. Een groot deel van de business wordt daarbij meteen gekoppeld zoals: betaalmodellen en voorraadbeheer.

“Schaalbaarheid is essentieel”, vervolgt Carlier. “Groeit de onderneming, dan plug je capaciteit bij. Ook in geval van nood, bijvoorbeeld om incidenteel piekverkeer op te vangen, is 24/7 bereikbare support zoals wij die bieden cruciaal om snel en veilig op te schalen.”

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail